Auto gaat in vlammen op in Velp

Brand verwoest auto in Velp. Foto: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

– Op de Pastoor Schaarsstraat in Velp-Zuid heeft in de nacht van maandag op dinsdag een autobrand gewoed. Het vuur werd rond 03.00 uur ontdekt door buurtbewoners, waarna de brandweer werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van de auto al in brand, toch wist de brandweer het vuur snel te blussen.

Auto gaat in vlammen op in Velp – Foto: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

De politie gaat uit van brandstichting. Een buurtbewoner hoorde namelijk net voor de brand een knal, keek naar buiten en zag de auto branden en belde 112. De auto is aan de voorkant volledig verbrand. Een bergingsbedrijf zal de wagen binnenkort afvoeren. Mensen die iets verdachts gezien hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie.

Uitgebrande auto in Velp – Foto: Martin Slijper