‘André van Duin’ komt taarten beoordelen in Rheden

De Leeuw Rheden. Foto: Martin Slijper

– Oranjevereniging Rheden voor Oranje organiseert op Koningsdag (donderdag 27 april) de bakwedstrijd ‘Heel Rheden bakt’. De wedstrijd vindt plaats op Meester B. van Leeuwenplein midden in het dorp Rheden naast ‘De Leeuw’. Presentator ‘André van Duin’ zal samen met de bakkers de eigen gemaakte baksels gaan bekijken en daarna proeven en beoordelen.

‘André van Duin’ doet dit samen met juryleden ‘Janny van der Heijden’ en ‘Robèrt van Beckhoven’.

Om de bakwedstrijd eerlijk te laten verlopen zullen er twee leeftijdscategorieën gemaakt worden. De eerste leeftijdscategorie is tot 16 jaar en de andere categorie is 16 jaar en ouder. Uiteindelijk zal in elke leeftijdscategorie de ‘meesterbakker van Rheden 2023’ uitgeroepen worden. Bakkers kunnen zich aanmelden via de website van Oranjevereniging Rheden voor Oranje.