Ome Joop’s Tour komt dit jaar ook door Velp

Ome Joop’s Tour. Foto: Ome Joop’s Tour

– Ome Joop’s Tour, de fietstocht voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen, gaat dit jaar door. Ome Joop’s Tour start dit jaar op maandag 24 juli en duurt tot en met zaterdag 29 juli. En dit jaar komen de fietsende kinderen ook door Velp. De inschrijving voor de wielerronde voor kinderen tussen 9 en 12 jaar is al geopend.

Ome Joop’s Tour begint dit jaar op zaterdag 22 juli 2023. Op die dag kunnen kinderen met hun fiets kennismaken met het rijden in de tour en diverse andere leuke activiteiten.

Op zaterdag 8 juli 2023 is er een heuse fietsenkeuring waar wordt gekeken of de fiets waarmee je de tour gaat fietsen wel verkeersveilig is. Op maandag 24 juli zal het startschot gegeven worden voor 6 leuke dagen. Inschrijven voor Ome Joop’s Tour is mogelijk via de website. Een goede fiets is het enige wat nodig is en deelname is gratis. Inschrijven voor het oudste jaarlijkse evenement van Arnhem is vanaf nu mogelijk via de website: www.omejoopstour.nl.