Jongeneel in actie voor KiKa

Jongeneel in actie voor KiKa. Foto: Studio Rheden

– Op bedrijventerrein IJsselstein was het donderdag een samenloop van bouwvakkers, timmerlieden en hoveniers. Houthandel Jongeneel hield een groot bouwevent gekoppeld aan een goed doel: KiKa. Met onder andere een loterij werd er veel geld ingezameld.

Een aantal bezoekers gingen weg met mooie prijzen zoals een weekendje op een vakantiepark tot een professionele afkortzaag. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit de regio. De KiKa mascotte was aanwezig en voor iedereen was er meer dan genoeg te eten van de barbecue.

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) zet zich in voor het werven van fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de genezingskans van kinderen met kanker te vergroten en de kwaliteit van leven tijdens en na de behandeling te verbeteren. Daarnaast werkt KiKa aan het vergroten van de bekendheid van kinderkanker en het belang van onderzoek hiernaar.

Jongeneel in actie voor KiKa – Foto: Studio Rheden