Plaatjesboek 450 jaar BijzondeRheden

Plaatjesboek 450 jaar BijzondeRheden. Foto: Martin Slijper

– Klanten van de Jumbo Velp, Plus Velp en Plus Rheden kunnen meedoen aan een bijzondere actie. Wie in deze drie supermarkten tot 25 juni boodschappen haalt krijgt bij elke 10 euro stickers met leuke weetjes over 450 jaar gemeente Rheden.

Klanten kunnen daarnaast het stickerboek ‘450 jaar gemeente Rheden’ gratis krijgen om daar de verzamelplaatjes in te plakken. Het verzamelalbum om de stickers in te plakken ligt bij de kassa’s van deze winkels. De overige supermarkten uit onze gemeente doen niet mee aan de bijzondere actie.

Eind juni zullen er nog meerdere ruilmiddagen worden gehouden om zo het verzamelboek compleet te krijgen. Maar ruilen kan ook online. De weetjes komen veelal uit de Canon van Rheden. Het boek is gerealiseerd door de gemeente Rheden en Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal.