Menselijke resten op Posbank geïdentificeerd

De politie doet onderzoek na vondst botresten. Foto: Persbureau Heitink

– De botresten die 17 april aangetroffen zijn, op de Posbank bij Rheden, zijn geïdentificeerd. Dat meldt de politie.

Op maandag 17 april werden er botresten aangetroffen op de Posbank bij Rheden. Na uitvoerig onderzoek, met hulp van onder meer het Nationaal Forensisch Instituut (NFI), is de identiteit van deze persoon vastgesteld. Dat meldt de politie.

Misdrijf?

Uit onderzoek blijkt dat het gaat om een man uit Rheden die daar enkele jaren geleden om het leven is gekomen. Het zou gaan om een man van in de 40, die nooit als vermist is opgegeven. De politie sluit een misdrijf uit. Daarom zijn ze terughoudend en delen ze geen verdere informatie. De nabestaanden van de man zijn ondertussen door de politie geïnformeerd.