Kenntoch uit Velp wil recordpoging verbreken

Gitaar. Foto: Firmbee via Pixabay

– De Velpse zanger Kenntoch, ook bekend als Kenny Beekman, wil vrijdag 12 mei een wereldrecord verbreken. De muzikant uit Velp wil maar liefst 160 muzieknummers uitbrengen van het nummer ‘Ga met mij mee Sanne’. Het wereldrecord staat momenteel op naam van Nick en Simon met 154 nummers.

“Ik ga een poging doen om het wereldrecord van Nick en Simon te verbreken”, zo vertelt de zanger Kenntoch. Het gaat om het wereldrecord: ‘meeste digitale singels gereleased binnen 24 uur door 1 muzikale act’.

Daarnaast organiseert hij een muziekevent op zaterdag 20 mei in een speeltuin aan de Dr. van der Feltzlaan in Velp. Daar hoopt hij officieel bekend te maken of hij het wereldrecord heeft gehaald. Daar zal Kenntoch samen met singer-songwriter Dylan Wayne een optreden verzorgen.