Politie zoekt daders van inbraak Opticien Focus Optiek

Opticien Focus Optiek aan de Emmastraat in Velp. Foto: Martin Slijper

– De politie is nog steeds op zoek naar de daders van de brutale inbraak in het pand van Opticien Focus Optiek aan de Emmastraat in Velp. Hierbij zijn ook beelden gemaakt van de daders.

Bij de snelkraak hebben meerdere personen op zondag 22 januari 2023, omstreeks 04.00 uur, een aantal zeer dure monturen gestolen.

De daders vernielden hierbij een ruit met een grote voorhamer en wisten verschillende waardevolle brillen mee te nemen. Ze gingen er vervolgens met een hoge snelheid vandoor in een zwarte Volkswagen Golf.

Signalement

Eén van de daders had een zwarte North Face jas aan en droeg een groene trainingsbroek. De andere man droeg deze nacht een zwarte broek en had een blauwe jas/trui aan.

De politie wil graag weten wie het zijn. Herkent u de combinatie van de daders en de zwarte auto. Wie was er op 22 januari in het bezit van zo’n zwarte Volkswagen Golf of gebruikte deze auto destijds? Wie weet waar de brillen nu zijn? Mogelijk is dit ergens te koop aangeboden.

Niet alleen Studio Rheden, ook het tv-programma Opsporing Verzocht besteed deze week aandacht aan de snelkraak. Heeft u informatie over deze snelkraak, neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Zie ook: Weer raak voor opticien Velp: grote schade bij brutale kraak

Zie ook: ‘Het is altijd raak bij dit soort zaken’, klinkt het na kraak in Velp

Zie ook: De politie zoekt naar camerabeelden van overval in Velp

Zie ook: Politie vraagt hulp, bekijk hier de beelden van een brutale kraak