Bekende Velpenaar krijgt eigen tv-programma op SBS6

Marcel van Roosmalen. Foto: Annemieke van der Togt

– Velpenaar Marcel van Roosmalen krijgt een eigen tv-programma op SBS6. Samen met programmamaker Gijs Groenteman is de mediapersoonlijkheid vanaf maandag 5 juni vier weken lang te zien met een eigen talkshow. Ze vervangen Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp in Vandaag Inside.

Deze pop-up show genaamd ‘Marcel & Gijs’ wordt vier weken lang uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Zowel de zender als de mannen zelf verheugen zich volgens Talpa op deze bijzondere samenwerking.

De nieuwe talkshow met Marcel van Roosmalen, die tegenwoordig in Wormer woont, is iedere werkdag te zien om 21:30 uur op SBS6.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman presenteren zelf al sinds 2021 ’Media Inside’ bij BnnVara op NPO 3. Dit is ook een parodie op het SBS6 programma ‘Vandaag Inside’.