Scooterrijder gewond na botsing met auto

Scooterrijder gewond na botsing met auto. Foto: Martin Slijper

– De politie moest vrijdagavond vlak voor 18 uur met spoed naar een ongeval tussen een auto en een scooter. Op de Oranjestraat in Velp was een jong meisje aangereden. Daarnaast werd ook meteen een ambulance opgeroepen.

Vermoedelijk heeft het meisje op de scooter, komende vanuit de Frederikstraat, geen voorrang gekregen van de automobilist op de Oranjestraat. Het meisje is met verwondingen aan haar been met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De auto was licht beschadigd aan de bumper. De scooter is vermoedelijk total loss.

Scooterrijder gewond na botsing met auto – Foto: Martin Slijper

Laag-Soeren

Vrijdagmiddag ging het ook al mis op de Harderwijkerweg in Laag-Soeren. Daar raakte twee mensen gewond bij een ongeval met een auto. Die raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De brandweer moest het duo bevrijden. Beide zijn naar het ziekenhuis overgebracht.