De nieuwe ‘Ik buurt mee!’ ronde start eind juni

Waardecheque Ik buurt mee!. Foto: Rheden

– Veel mensen hebben erop gewacht. De nieuwe ‘Ik buurt mee!’ waardecheque. In de week van 26 juni valt deze met enige vertraging voor de 7e keer op de mat bij alle huishoudens in de gemeente Rheden.

Met de ‘Ik buurt mee!’ waardecheque ter waarde van 7,50 euro hoopt de gemeente Rheden weer op mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken.

De nieuwe ronde loopt van 26 juni tot en met 18 september 2023. In deze twaalf weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Wie zelf iets wil organiseren kan al een initiatief aanmelden via de website www.ikbuurtmee.nl.

Wethouder Dorus Klomberg “Als gemeente zijn we trots op het programma van ‘Ik buurt mee!’ en de prachtige initiatieven die hieruit ontstaan. Met ‘ik buurt mee’ zorgen we gezamenlijk dat grote en kleine wensen van inwoners in hun straat of wijk worden ingevuld. Hiermee brengen we de inzet en de betrokkenheid die inwoners hebben voor hun wijk of dorp dichterbij.”

Zie ook: Nieuwe ronde Ik buurt mee cheques uitgesteld