Ruilmiddagen plaatjesboek 450 jaar Bijzonderheden

Plaatjesboek 450 jaar BijzondeRheden. Foto: Martin Slijper

– Voor iedereen die het plaatjesboek ‘450 jaar Bijzonderheden’ over de geschiedenis van onze gemeente nog niet compleet heeft, er komen ruilmiddagen in Velp en Rheden op 28 en 30 juni. Tot en met 25 juni is het nog mogelijk plaatjes te sparen bij aankoop van boodschappen. Dit kan ‘alleen’ bij Jumbo Velp, Plus Velp en Plus Rheden.

Op 28 juni is er van 13.30 tot 16.00 uur een ruilmiddag in Velp in ontmoetingscentrum De Paperclip aan de Eiberstraat 16. En op vrijdag 30 juni is het van 14.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden mogelijk om in het bezit te komen van missende plaatjes en dubbele plaatjes te ruilen.

Weetjes

Vanaf 15 april tot en met 25 juni krijgen klanten bij 10 euro aan boodschappen ‘alleen’ bij Jumbo Velp, Plus Velp en Plus Rheden bij iedere tien euro een gratis zakje met vier verzamelplaatjes met leuke weetjes over Rheden. De weetjes in het verzamelboek komen bijna allemaal uit de Canon van Rheden (overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis) en zijn verzameld door Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal.

Zie ook: Plaatjesboek 450 jaar BijzondeRheden