Scooter maakt schuiver onder auto in Velp

Scooter maakt schuiver onder auto in Velp. Foto: Martin Slijper

– Een scooter, die woensdagmiddag rond 17.00 uur op een rotonde reed op de Arnhemsestraatweg in Velp, is met volle snelheid onderuitgegaan.

Omdat de scooter met een flinke vaart zonder goed te kijken de rotonde opreed, zag de automobilist de scooter te laat. De automobilist wilde net vanaf de Nordlaan optrekken, toen de scooter de rotonde op kwam rijden.

Zowel de auto en de scooter hadden lichte schade en konden hun weg vervolgen na het invullen van de verzekeringspapieren.

Berucht rotonde

Dit is niet de eerste keer dat het fout gaat. Bijna elke week gebeurt er wel iets op het inmiddels beruchte rotonde. Vaak loopt het met een sisser af. En soms gaat het ook vreselijk mis. De oorzaak is vaak een fiets / scooter die te hard de rotonde op rijd wat andere weggebruikers weer te laat zien.