Unieke foto-expositie Sem Scheerder in Dorpskerk Rheden

Dorpskerk Rheden Foto: Martin Slijper
Dorpskerk Rheden Foto: Martin Slijper

RHEDEN – In het kader van de viering van 450 jaar Rheden exposeert de jonge en zeer talentvolle fotograaf Sem Scheerder van 13 jaar zijn eigen foto verzameling vanaf zaterdag 8 juli in de Dorpskerk van Rheden.

Sem fotografeert sinds zijn 9e jaar. De afgelopen jaren heeft hij met zijn werk ook al in verschillende kranten en tijdschriften gestaan. Sem legt zich vooral toe op het fotograferen van Natuur en Wildlife in onze omgeving. Onlangs nog haalde hij nog de pers omdat het hem was gelukt om prachtige foto’s van een wolf in het wild te maken.

Naast werk van Sem worden er ook foto’s van zijn vader Floris en zijn opa Jan Scheerder getoond. Drie generaties Scheerder in één expositie.