Zoekactie naar vermiste mountainbiker

De hulpdiensten zijn aan het zoeken. Foto: Persbureau Heitink

– De politie is zaterdag een grote zoekactie naar een jonge man op een mountainbike gestart. De man van begin 20 ging met een groep mountainbiken in de omgeving van De Steeg in de gemeente Rheden. Hij werd sinds 12.00 uur vermist, maar is inmiddels terecht.

De man fietste achteraan in de groep. Waar hij precies vermist raakte is niet duidelijk, maar het is op de mountainbikeroute aldaar gebeurd. De politie ging met meerdere eenheden en andere hulpdiensten het gebied in. Ook het veteranensearchteam was ter plekke.

Man weer thuis

Later die middag kwam de melding dat de jongeman op eigen houtje thuis is gekomen, zo zegt een videocorrespondent ter plaatse. Hoe dat ging en wat er gebeurd is, is niet duidelijk.