Zeer agressieve man opgepakt in een volle winkelstraat

Agressieve man opgepakt in een volle winkelstraat. Foto: Studio Rheden

– Een 44-jarige man is donderdagmiddag even na half vijf aangehouden voor de Albert Heijn in Velp. De man uit Velp werd daarbij door twee politieagenten op de grond in bedwang gehouden. Daarbij is één agent licht gewond geraakt, hij liep lichte schrammen op aan zijn armen.

De man is aangehouden na het niet kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs en het belediging van diverse politieagenten. Tijdens de aanhouding heeft de man zich behoorlijk verzet.

Agressieve man opgepakt in een volle winkelstraat – Foto: Studio Rheden

Op de melding van de agressieve man werd snel gereageerd. Binnen korte tijd stonden stonden zes politiewagens inclusief de Koninklijke Marechaussee in de Hoofdstraat van Velp voor de Albert Heijn inclusief een politiehond. De hond was uiteindelijk niet nodig bij de aanhouding.

Agressieve man opgepakt in een volle winkelstraat – Foto: Studio Rheden
Agressieve man opgepakt in een volle winkelstraat – Foto: Studio Rheden