We gaan weer hutten bouwen in Velp, Rheden en Dieren

Huttenbouwdorp. Foto: Martin Slijper

– De huttenbouwweek komt er weer aan. Dit jaar worden ze in Velp, Rheden en Dieren gehouden. Tijdens deze week kunnen kinderen tot en met 12 jaar met hun vrienden hutten bouwen met planken, spijkers en een hamer.

Rheden

Rhevak begint op maandag 14 augustus en eindigt op vrijdag 18 augustus. De kinderen zijn dagelijks van 09.00 uur tot 16.00 uur welkom op Rhevak en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 en ’s avonds tijdens de afsluiting.

Dieren

De huttenbouwweek in Dieren is dit jaar van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus. Inschrijven via de website Madierodam.net is niet meer mogelijk.

Velp

Het huttenbouwdorp De Bouwburg in Velp is dit jaar te vinden op het grasveld aan de Broekstraat in Velp. Dit is bij de voormalige zusterflat naast het ziekenhuis, tegenover de Ulenpas. BouwBurg 2023 is dit jaar van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus.

Rhevak – Foto: Martin Slijper