Ongeluk in Ellecom veroorzaakt veel schade en licht letsel

Ter illustratie. Foto: Politie.nl

– Een kop-staartbotsing heeft afgelopen donderdag op de Arnhemsestraatweg (N348) bij Ellecom geleid tot aanzienlijke schade aan twee voertuigen. De inzittenden van zowel de auto’s als een kind dat zich onder hen bevond, zijn ter plaatse gecontroleerd en behandeld.

Het incident vond plaats rond het middaguur op de Arnhemsestraatweg op een drukke kruising tussen Dieren en Ellecom. Bij de verkeerslichten van de N348 kwam het tot een botsing waarbij een bedrijfsbus achterop zijn voorligger knalde. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van beide voertuigen onderzocht.

Ook een kind was betrokken bij het ongeval, gelukkig liep het jongetje geen fysieke verwondingen op, maar hij was wel behoorlijk geschrokken. Om hem te troosten, ontving hij een traumabeertje van de politie. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.