Carolina Festival in Dieren op 1 en 2 september

Carolina Festival in Dieren-Zuid. Foto: Studio Rheden

– Het Carolina Festival, georganiseerd door een groep enthousiastelingen uit Dieren, zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. Bij dit evenement staat elkaar ontmoeten, ontspannen, genieten en verbinden centraal. Onder de bomen van het park rondom de vijver staat dit jaar weer een groot terras.

Daarnaast is er op het kleinschalige festival een uitgebreid aanbod van theater, muziek, een kinderveld foodtrucks en een openlucht bioscoop.

Het festival, wat nog vrijwilligers zoekt, vindt plaats in het Carolinapark in Dieren-Zuid. Dit ligt in het oude deel van Dieren, tussen de IJssel en het treinstation.

Het gratis evenement start op 1 september om 17.00 uur met een Vrijdagmiddagborrel en later op de avond een pubquiz, waarna de avond met Ierse Folk en lekkere covers wordt afgesloten. Het festivalterrein sluit vrijdagavond om 00.00 uur. Maar zaterdag is het festivalterrein alweer geopend vanaf 13 uur.

Carolinapark – Foto: Google Maps