Aannemer wil bouwproject opleveren in slechts 9 maanden in Rheden

Aannemer wil bouwproject opleveren in slechts 9 maanden in Rheden. Foto: Martin Slijper

– Een nieuwe aannemer uit Rheden wil zijn tweede nieuwe bouwproject aan de Oranjeweg opleveren in slechts 9 maanden. Dat is aannemer Mark samen met uitvoerder Marije na lang overleg overeengekomen.

Volgens de aannemer en de uitvoerder wordt het een bijzonder project waarvoor geen speciale bouwvergunningen van de gemeente Rheden nodig zijn. Ook een omgevingsvergunning was deze keer niet nodig.

Geen bezwaren

Niemand van de buren had bezwaar tegen een tweede uitbreiding en de overige bouwplannen. Daarom kan er achteraf ook geen bezwaar bij de gemeente worden aangetekend.

Alles lijkt vloeiend te lopen“, zo vertelt uitvoerder Marije. “Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de bouw van een speciale bijkamer.” Deze wordt waarschijnlijk eind september opgeleverd. Daarna volgt de inrichting van het nieuwe project dat door aannemer Mark zelf wordt gedaan.

Volgens de gemeente Rheden zijn de aannemer en de uitvoerder wel verplicht na de oplevering van het project aangifte te doen van de uitbreiding van het nieuwe project.