Tweetal langer vast na dood kermisexploitant uit Laag-Soeren (Update)

Laag-Soeren. Foto: Google Maps

– Het lichaam van de 57-jarige kermisexploitant uit Laag-Soeren, die zondagavond na een opstootje in Deventer overleed, is vrijgegeven. De familie heeft het stoffelijk overschot opgehaald. Twee wegwerkers die werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man, blijven langer vastzitten.

De kermisexploitant raakte volgens de politie onwel na een opstootje bij een wegafzetting op de Siemelinksweg (N348) in Deventer. RTV Oost schrijft dat de man onwel werd tijdens een aanvaring met twee aanwezige wegmedewerkers. Reanimatie mocht niet baten.

De verdachten blijven langer vastzitten, meldt de politie. Het zou gaan om een 36-jarige man uit Rossum en een 52-jarige man uit Hengelo. Hun rol in dit voorval wordt momenteel onderzocht.

Zie ook: Man (57) overlijdt bij opstootje
Zie ook:
Kermisexploitant overleden na opstootje: ‘Hij kende alle kermissen’

Update

De twee wegwerkers die werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man, zijn woensdagmiddag vrijgelaten. Op dit moment is er geen grond om de twee verdachten langer in voorlopige hechtenis te houden. De verdenking blijft onveranderd, mishandeling met de dood tot gevolg. De precieze doodsoorzaak wordt nog steeds onderzocht.