Forse schade bij aanrijding op Oranjeweg in Rheden

Forse schade bij aanrijding op Oranjeweg in Rheden. Foto: Persbureau Heitink

– Op de Oranjeweg in Rheden ging het donderdagavond helemaal mis. Op de t-splitsing Oranjeweg en de Lijsterstraat knalden twee auto’s hard op elkaar.

Het ongeluk gebeurde rond 19:15 uur. Diverse hulpdiensten werden meteen opgeroepen voor een aanrijding en dat trok veel bekijks van mensen uit de buurt.

Oorzaak

Het is nog onbekend waarom de twee voertuigen op elkaar zijn gebotst. Door de harde klap werden ook de airbags geactiveerd en kwamen er veel brokstukken op straat terecht. De politie is nog bezig met een onderzoek.

Racebaan

Wel word er door buurtbewoners gezegd dat het wachten is op een dodelijk ongeval. Deze weg word veel gebruikt als racebaan, vooral in de avonduren wanneer het niet druk is.

De agenten hebben beide bestuurders een blaastest laten afleggen, beide waren negatief. Beide personen zijn ook nagekeken door het ambulancepersoneel. Een persoon moest mee naar ziekenhuis met onbekend letsel. Door de klap zijn twee voertuigen total loss geraakt. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Forse schade bij aanrijding op Oranjeweg in Rheden – Foto: Persbureau Heitink.