Viervoeters mogen gratis zwemmen in Openluchtbad Rheden (update)

Openluchtbad . Foto: Openluchtbad Rheden

– Bij een aantal buitenzwembaden is het traditie om het zwemseizoen af te sluiten met honden in het openluchtbad, ook in Rheden. Alle viervoeters en hun baasjes zijn ook dit jaar weer (gratis) welkom in het familie bad om te spelen in het water.

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer zover voor de viervoeters bij Openluchtbad Rheden. Op zondag 10 september zou De Hangmat de deuren openen van 11:00 tot 13:00 uur. De Hondenplons is aangepast en nu van 17:00 tot 19:00 uur.

Baasjes moeten wel rekening houden dat zwembadwater chloor bevat. In principe is chloorwater net zo schadelijk voor honden als voor mensen. Het wordt dus pas schadelijk wanneer de hond te veel chloorwater binnenkrijgt of allergisch is voor chloor.