De Steeg viert zaterdag ‘Rheden 450 jaar’ met dorpsfeest

Rheden 450 jaar. Foto: Rheden

– Dit jaar bestaat de gemeente Rheden precies 450 jaar. Dat wordt gevierd in alle dorpen van de gemeente. En op zaterdag 16 september door de inwoners van De Steeg.

De dag begint 13.30 uur met een Kinderplein. Op het schoolplein van de Lappendeken kunnen kinderen tot 6 jaar spelen met een springkussen. Daarnaast is er ook een ballonnenkunstenaar en kunnen kinderen zich schminken.

Om 15.00 uur start de Zeepkistenrace op de Parkweg. Hier kan iedereen aan meedoen, kinderen, jongeren en volwassenen. En vanaf 17.00 uur zijn er Foodtrucks te vinden op het feestterrein bij het Parkhuis.

En om 18.30 uur start ‘De Steeg’s Got Talent’ voor iedereen die mee wil doen. Kan je dansen, zingen, goochelen, moppen tappen of iets anders, meld je dan aan! Om 21.00 uur start de feestavond met de Kofferbend in de feesttent bij het Parkhuis aan de Parkweg in De Steeg.