Bart Drewes wordt nieuwe gemeentesecretaris van Rheden

Bart Drewes . Foto: Rheden

– De 43-jarige Bart Drewes start in december als de nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Rheden. Hij vervangt Nadja Renkema-Holstein die onverwacht is vertrokken.

Afgelopen 7 jaar werkte hij in dezelfde functie voor de gemeente Bronckhorst. Daarvoor was hij ruim 7 jaar werkzaam bij VNG en hij was nog korte tijd beleidsmedewerker bij het ministerie van EZ en BZK.

Het college van burgemeester en wethouders, de nieuwe werkgever van Bart, vertelt blij te zijn met zijn komst. “We hebben het volste vertrouwen dat hij de organisatie met zijn ervaring en persoonlijkheid op de ingeslagen weg verder kan brengen.

Bart Drewes volgt gemeentesecretaris Nadja Renkema-Holstein op die onlangs na slechts 3.5 jaar is vertrokken. Ze is begin deze maand al aan de slag gegaan als als Directeur-Bestuurder bij Stichting Thuiszorg Midden Gelderland. Bart Drewes neemt haar functie per 1 december over.