Forse schade aan bestelbus door brandstichting in Rheden

Forse schade door brandstichting aan bestelbus in Rheden. Foto: Persbureau Heitink

– De vrijwillige brandweer van Rheden is in de nacht van zondag op maandag uitgerukt voor een brand. Om 03:40 uur werden ze al uit bed gebeld voor een spoedritje naar de Buurtweg in Rheden.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er een huisraad in brand stond voor een leegstaand huis en een grote bestelbus. De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen. Toch konden ze niet voorkomen dat de bestelbus daarnaast ook forse schade opliep. Ook een auto daarachter heeft schade opgelopen door de brand.

Brandstichting

Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend,. De politie gaat uit van brandstichting. De politie in nu op zoek naar camerabeelden in de buurt. Mogelijk zijn de daders gefilmd. Wie informatie heeft kan de politie bellen op 0800-6070. Anoniem bellen met Meld Misdaad Anoniem kan op 0800-7000.

Persbureau Heitink – Foto: Persbureau Heitink
Forse schade door brandstichting aan bestelbus in Rheden – Foto: Martin Slijper
Forse schade door brandstichting aan bestelbus in Rheden – Foto: Martin Slijper