Regiobode wordt slecht bezorgd

Regiobode. Foto: Martin Slijper

– De Regiobode wordt door steeds minder mensen gelezen. Dat komt omdat steeds minder mensen de papieren krant in de brievenbus ontvangen. Veel mensen klagen dat Regiobode niet meer wordt bezorgd omdat de lokale krant kampt met enorme bezorgproblemen.

De krant, die veel schrijft over lokale verenigingen in de regio en afhankelijk is van veel lokale adverteerders, is erg populair bij veel oudere mensen in de gemeente Rheden en Rozendaal. Inwoners van de gemeenten worden hierdoor ook niet meer op de hoogte gebracht door de gemeente Rheden, die adverteert met een grote raadspagina. Of er binnenkort een oplossing komt, is nog onbekend.

Regiobode: “We zijn ons bewust van de slechte bezorging en balen hier zelf uiteraard ook van. Ik begrijp dat mensen denken dat melden niet helpt, maar dat is juist wel wat ze het best kunnen doen. Wij zijn afhankelijk van ons verspreidbureau ‘All-Inn Verspreidingen B.V.’ en hoe meer adressen we concreet kunnen doorgeven, hoe beter.

Het verspreidbureau heeft zelf niet meer gereageerd op vragen.

Wie de krant niet meer in de brievenbus ontvangt kan de papieren krant vaak bij de gemeente Rheden ophalen aan de President Kennedylaan en in het servicecentrum op De Overtuin in Velp. In Dieren kan dat in het servicecentrum op het Ericaplein in Dieren. Daarnaast ligt de krant ook regelmatig bij sommige supermarkten. Wie de krant niet heeft ontvangen kan dat bij de Regiobode melden.