Hospice Rozenheuvel wil met drie kandidaten praten

Rozenheuvel in Rozendaal. Foto: Martin Slijper/Studio Rheden

– Nadat bekend werd dat het Leger des Heils Hospice Rozenheuvel wil sluiten kwam er veel weerstand. Zelfs de politiek bemoeide zich ermee. Inmiddels is duidelijk dat er genoeg overname kandidaten zijn.

In totaal zouden er twintig overnamekandidaten zijn om hospice Rozenheuvel van het Leger des Heils over te menen. Daar heeft de petitie, die ruim 19.000 keer is ondertekend ook aan meegeholpen. Deze wordt binnenkort door het personeel aan de directie van het Leger des Heils regio Oost aangeboden.

Het Leger des Heils heeft inmiddels aangegeven met drie overnamekandidaten serieus verder te willen praten. Mocht het Leger des Heils geen goede overnamekandidaat vinden voor 1 januari, dan gaat het hospice per juli 2024 dicht.

Zie ook: Petitie gestart voor Hospice Rozenheuvel in Rozendaal
Zie ook:
Stekker uit hospice, Leger des Heils zoekt kandidaat voor overname
Zie ook:
‘Ons hospice mag niet weg’, tranen bij Ietje om handtekeningenactie
Zie ook:
Voortbestaan hospice Rozenheuvel in Rozendaal onzeker