Rozendaal waarschuwt voor pannenverkopers aan de deur

Rozendaal waarschuwt voor pannenverkopers aan de deur. Foto: Pixabay

– De gemeente Rozendaal heeft zijn inwoners gewaarschuwd voor malafide verkopers aan de deuren. Volgens de politie zijn er meldingen geweest van een aantal oplichtingszaken.

Zogenaamde pannenverkopers zouden huis aan huis gaan, onder meer in Rozendaal. Door de bewoners aan de deur te ‘overrompelen’ of juist door lang aanhouden, splitsen zij hun ‘slachtoffers’, vaak oudere mensen, veel te dure pannensets in de maag.

Om meer gedupeerden te voorkomen wil de gemeente dit onder de aandacht brengen. Volgens de gemeente is het bedoeld als waarschuwing. Het kopen van pannen aan de deur is een vrije keus, maar bij reguliere winkels in Velp zijn ook goede pannen te koop. Als u zelf slachtoffer bent geworden van deze praktijken, kunt u dit bij de politie melden via 0900-8844.