Kerstmannen op dikke motoren bezoeken Velp

Kerstmannen op dikke motoren in Velp bezoeken . Foto: Martin Slijper

– Velp werd afgelopen zaterdagmiddag opgeschrikt door het opmerkelijke bezoek van 15 kerstmannen op imposante motoren. De leden van Motorcycles Nederland MC brachten onder andere een bezoek aan ouderen met dementie in verpleeghuis ’t Jagthuis.

De verrassing was groot voor de kwetsbare ouderen toen de kerstmannen met bulderende motoren arriveerden. Opvallend genoeg reed één motor zelfs het terrein van ’t Jagthuis op, waar bewoners de kans kregen om met de kerstmannen op de foto te gaan.

Na dit bijzondere bezoek vervolgden de kerstmannen hun route naar de Herbergier aan de Hoofdstraat in Velp. Hier verblijven eveneens mensen met geheugenproblemen, zoals Alzheimer of dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Uiteraard lieten de kerstmannen van Motorcycles Nederland MC iets lekkers achter voor de bewoners als hartverwarmend gebaar.

Kerstmannen op dikke motoren in Velp bezoeken – Foto: Martin Slijper