Schaatsen in de uiterwaarden bij Ellecom

Schaatsen in de uiterwaarden bij Ellecom. Foto: Foto: Still YouTube Henry Heine

– Op verschillende locaties in de gemeente Rheden kon men reeds genieten van de schaatssport. Vooral de kleine ondergelopen weilanden bleken populair voor deze winterse activiteit. Ook in Ellecom waren de schaatsliefhebbers al actief op het ijs.

De inwoners van Ellecom maakten dankbaar gebruik van deze gelegenheid, en Henry Heine legde deze ijzige taferelen vast op beeld met een drone.

Dit zijn dronebeelden in de uiterwaarden bij Ellecom van een paar dagen geleden. Toen lag er nog geen ijs.

Vanuit de lucht is het goed te zien hoe hoog de IJssel in de gemeente Rheden een paar dagen geleden stond. Dit zijn dronebeelden in de buurt van Dieren en Ellecom. In de verte zie je ook de Havikerwaard en Doesburg.