Alle woningen in Laag-Soeren verkocht

Voormalige tuincentrum De Vries in Laag-Soeren . Foto: Google Maps

– De 24 woningen die binnenkort gebouwd worden op het terrein van het voormalige tuincentrum De Vries in Laag-Soeren zijn allemaal onder optie verkocht.

De 24 woningen gingen op 20 december in de verkoop. Robert Hoekstra, directeur van Van de Kolk: “Er hebben ruim 60 kandidaat-kopers gemeld, degene die ingeloot zijn hebben vrijdag van onze makelaar bericht gekregen. Alle woningen staan dus onder optie. Eind deze maand starten we met het bouwrijp maken en we verwachten in juni te starten met de bouw.

Van de 24 woningen zijn er 8 huurwoningen en 16 koopwoningen. Van de beschikbare woningen aan de rand van Laag-Soeren zijn de prijsklassen vanaf 379.000 tot 529.000 euro. Ze zijn allemaal gasloos met energielabel A+++ . Het project bestaat uit 4 rijenwoningen en 12 twee- onder – een kap woningen. Een tweetal woningen worden aangeboden met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Het bouwbedrijf verwacht in de zomer te kunnen starten met de bouw van de eerste huizen. De omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen is al binnen. Over anderhalf jaar kunnen de eerste bewoners waarschijnlijk de sleutels in ontvangst nemen.