Voorleesfeestjes voor kinderen in Dieren, Rheden en Velp

– Bibliotheek Veluwezoom organiseert van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari voorleesfeestjes tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Voorlezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je (klein)kind. Daarom organiseert de Bibliotheek Veluwezoom voorleesfeestjes in de Bibliotheek Dieren, Rheden en Velp voor kinderen tot en met 6 jaar.

In Rheden is wethouder Dorus Klomberg op 25 januari te gast. En op 26 januari zal wethouder Ronald ter Hoeven in Velp verhaaltjes voorlezen. In Dieren is geen wethouder aanwezig op 24 januari. Op de website van Bibliotheek Veluwezoom vind je het volledige overzicht te vinden van het voorleesfeestje. De Voorleesfeestjes zijn gratis toegankelijk.

Bibliotheek de Zoomerij

Bibliotheek Veluwezoom is op 1 januari verder gegaan als Bibliotheek de Zoomerij. Dit is de nieuwe naam die Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ gaan voeren door een fusie. De nieuwe naam De Zoomerij zal in 2024 geleidelijk aan worden geïntroduceerd door Cultuurbedrijf RIQQ en de bibliotheken in Rheden, Rozendaal en Renkum, wat ruim 35 kilometer verderop ligt.