Studio Rheden zoekt correspondenten uit de regio

Redactie. Foto: Mr. Pixabay

– Zoek je voor 2024 nog een leuke hobby? Heb je een uurtje per week tijd over? Dan zoeken we jou voor onze redactie. Studio Rheden zoekt mensen die het leuk vinden om af en toe iets te schrijven over wat er gebeurt in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Ben je 65+ of kom je net van school af, dat maakt ons niet uit. Vind je het leuk om nieuws te maken van evenementen en andere nieuwswaardige gebeurtenissen voor de website en de kabelkrant van Studio Rheden?

We helpen je de fijne kneepjes van het vak te leren. Heb je af en toe wat vrije tijd over en lijkt het je wat om ons mee te helpen?

Studio Rheden is een leuke club vrijwilligers en actief op radio, televisie en online. Dus iedereen is welkom. Stuur even een kort mailtje naar redactie@studiorheden.nl en we nemen contact met je op.