Inwoners Dieren in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie

– Vijftig inwoners van Dieren uit het postcodegebied 6953 zitten zondagavond 10 maart in de studio van de ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Ze strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Dieren daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Astrid is één van de gelukkigen die een uitnodiging ontvangt. Ze geloofde haar ogen niet toen ze de uitnodiging zag. Ze heeft veel zin in de opname en hoopt ze dat ze met een geldbedrag naar huis gaat: “Ik heb het geld al 100.000 keer uitgegeven,” grapt Astrid. “We zouden heel graag een huisje in Spanje kopen. Een mooi geldbedrag komt dan goed van pas!”

Kans op 5 miljoen euro ?

De vijftig inwoners van Dieren zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.