Lantaarnpaal moet het ontgelden na aanrijding met brommobiel in Velp

Lantaarnpaal moet het ontgelden naar aanrijding met brommobiel. Foto: Martin Slijper

– Bij een eenzijdig ongeluk op de Reigerstraat ter hoogte van het Astrum College hebben zowel een brommobiel als een lantaarnpaal schade opgelopen.

Het incident vond om drie uur ’s middags plaats, toen een brommobiel op de Reigerstraat in de richting van de Kennedylaan reed. De bestuurder raakte vermoedelijk onwel, wat resulteerde in het verlies van controle over het voertuig. Hierdoor botste de brommobiel hard tegen een lantaarnpaal aan, waardoor deze afbrak en omviel.

Gelukkig zijn zowel de bestuurder als zijn passagier ongedeerd gebleven, maar uit voorzorg zijn ze door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Daarna zijn ze door familie naar huis gebracht. De brommobiel is weggesleept door een bergingsbedrijf en de gemeente zal zich bezighouden met het herstellen van de omgevallen lantaarnpaal.

Lantaarnpaal moet het ontgelden naar aanrijding met brommobiel – Foto: Martin Slijper
Lantaarnpaal moet het ontgelden naar aanrijding met brommobiel – Foto: Martin Slijper

En rond half zes ging het weer fout, nu aan de Kerkallee in Velp. Daar boste een bestuurder van een bestelbus en een fietser tegen elkaar. Daarbij raakte niemand gewond.