Woningen Doctor Schaepmanstraat blijven langer leeg staan

Woningen Doctor Schaepmanstraat blijven langer leeg staan Foto: Martin Slijper

VELP – De oplevering van de eerste woningen aan de Doctor Schaepmanstraat in Velp wordt opnieuw uitgesteld. Deze zou in april plaatsvinden maar gaat weer niet door. Dat laat een woordvoerder van woningcorporatie Vivare weten.

Op dit moment zijn de nutsbedrijven nog druk bezig met de infrastructuur van de nieuwe wijk in Velp-Zuid. Dit duurt langer dan verwacht omdat netbeheerder Liander nog geen stroom kan leveren in de wijk. Het gaat hier om 35 nieuwe woningen.

Aansluitend gaat de gemeente Rheden het openbaar gebied inrichten (woonrijp maken). Naar verwachting kunnen de eerste woningen pas half augustus verhuurd worden.

Zie ook: Eerste woningen Doctor Schaepmanstraat klaar, maar ze blijven leeg