Festival ‘Muziek aan Huis’ zondag in Velp en Rozendaal

Muziek aan Huis Velp-Rozendaal. Foto: Muziek aan Huis Velp-Rozendaal

ROZENDAAL – In Velp en Rozendaal vindt op zondag 14 april mei de vierde editie plaats van ’Muziek aan Huis’. Daarvoor stellen dit jaar weer 34 particulieren hun huiskamers open.

De locaties zijn weer heel verschillend. Er zijn optredens in kleine en grote huiskamers en in tuinen, maar ook in het Lorentzhuis en De Biesdel, de Kerk in Rozendaal, de Tuin van Sjef en bij onze Oekraïense dorpsgenoten aan de Vijverlaan. Maar ook in het Koetshuis van Kasteel Biljoen en het voormalige openluchtzwembad Beekhuizen.

Ook verzorgingshuizen doen dit jaar weer mee aan dit lokale festival. Op het festival is behalve voor muziek ook ruimte voor andere podiumkunsten: theater, dans, poëzie, al dan niet gecombineerd met muziek.

Muziek aan Huis wil met dit festival via muziek en andere podiumkunsten de onderlinge ontmoeting tussen inwoners van Velp en Rozendaal bevorderen. De huiskamers van particulieren en van instellingen openen van 12.00 tot 17.00 uur. Ieder optreden duurt ongeveer een half uur. Het volledige programma is ook te vinden op website www.mah-velprozendaal.nl.