College van Rheden gaat opnieuw buurten

College Rheden. Foto: Rheden

RHEDEN – Het college van Rheden was in maart al op bezoek in Dieren, Spankeren en Laag-Soeren. Op zaterdag 13 april gaan ze ook buurten in Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom.

Het college van burgemeester en wethouders wil graag op een ongedwongen manier in contact blijven met de inwoners. Daarom gaan de collegeleden buurten in alle dorpen. Dit zijn burgemeester Carol van Eert en wethouders Paul Hofman, Gea Hofstede, Dorus Klomberg, Ronald ter Hoeven en de nieuwe gemeentesecretaris Bart Drewes.

Op zaterdag 13 april kunnen inwoners om 10.00 uur een praatje komen maken bij het parkeerterrein De Vlashof in Velp, om 11.30 uur bij de weekmarkt in Rheden, om 13.30 uur op het Amaliaplein in De Steeg en om 14.30 uur bij de muziektent in Ellecom.