Dreamfields presenteert volledige line-up van twaalfde editie

Dreamfields. Foto: Dreamfields

LATHUM – Het muziekfestijn Dreamfields rond recreatieplas Rhederlaag bij Lathum gaat zaterdag 6 juli van start. Festivalorganisator Matrixx events heeft ook de line-up van het festival bekendgemaakt.

Ook dit jaar zijn er weer veel bekende artiesten aanwezig waaronder FeestDJRuud en Jody Bernal.

De twaalfde editie van het festival trekt jaarlijks zo’n 35.000 bezoekers naar Lathum, waar recreatiegebied Rhederlaag het toneel vormt van Dreamfields. Dit jaar worden weer diverse podia gebouwd in verschillende thema’s. De volledige line-up is te bekijken via Dreamfields.nl.

Naast veel muziekgenres: House, EDM, Urban, Pop, Feest, Hard, is er op Dreamfields dit jaar nog meer te beleven. Attracties als een reuzenrad en zweefmolen, cocktails op de beachclub en veel foodtrucks over het hele terrein.