Bezorger doet behoefte in de tuin

Bezorger doet behoefte in de tuin Foto: Studio Rheden
Bezorger doet behoefte in de tuin Foto: Studio Rheden

VELP – Een opmerkelijk incident in Velp heeft de aandacht getrokken nadat een PostNL bezorger zijn behoefte deed in de tuin van een klant. Het voorval, dat op camera werd vastgelegd, heeft vragen opgeroepen over de werkomstandigheden van post- en pakketbezorgers.

Waarschijnlijk kon de bezorger zijn dringende behoefte niet langer onderdrukken. Hij koos ervoor om het in de tuin van een klant te doen. De bewoners waren geschokt door het incident en vragen zich af waarom de bezorger niet gewoon had aangebeld om te vragen om gebruik te maken van het toilet.

PostNL heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar het voorval. De bewoners van Velp hopen spoedig antwoorden te krijgen over waarom de bezorger tot deze onverwachte actie overging. Vanwege de privacy van de bezorger is de man niet herkenbaar op de foto gezet.

Het komt overigens vaker voor. Ook werknemers van Delta deden stiekem hun (grote) behoefte achter een struik in de tuinen van klanten.