Studio Rheden zoekt vrijwilligers uit de regio

Redactie Foto: Mr. Pixabay
Redactie Foto: Mr. Pixabay

RHEDEN – Zoek je nog een leuke hobby? Heb je een uurtje per week tijd over? Dan zoeken we jou voor onze redactie. Studio Rheden zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe iets te schrijven over wat er gebeurt in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Ben je 65+ of kom je net van school af, dat maakt ons niet uit. Vind je het leuk om nieuws te maken van leuke evenementen voor deze website en de kabelkrant van Studio Rheden? Of schrijf je bijvoorbeeld graag over de natuur? Er is heel veel mogelijk. Dus heb je af en toe wat vrije tijd over en lijkt het je wat? Laat van je horen.

Studio Rheden is een leuke club vrijwilligers en actief op radio, televisie en online. Dus iedereen is welkom. Stuur even een kort mailtje naar redactie@studiorheden.nl en we nemen contact met je op.