Auto’s rijden tegen boom en in de sloot

Politie Foto: Martin Slijper
Politie Foto: Martin Slijper

VELP – Hulpdiensten moesten op Eerste Pinksterdag uitrukken voor een ernstig ongeluk op de provinciale weg tussen Rheden en Velp. Daar was zondag rond tien uur een auto door onbekende oorzaak tegen een boom gereden op de Zutphensestraatweg (N785) bij Velp.

De bestuurder is door hulpdiensten uit de auto gehaald en afgevoerd naar het ziekenhuis. Een traumahelikopter heeft nog medische assistentie verleend. De hond van de bestuurder is meegenomen door de dierenambulance.

In de sloot

Afgelopen zaterdag is aan het begin van de avond ook een eenzijdig ongeluk gebeurd bij Doesburg. De bestuurder zag een verkeersbord over het hoofd en reed daarna in een droge sloot. Daarbij raakte niemand gewond.

Bliksem

Op Eerste Pinksterdag sloeg ’s avonds ook nog de bliksem in een schoorsteen aan de Buurtweg in Rheden. Meerdere huizen hadden geen stroom meer daarna. Liander heeft dat weer opgelost.

Aanhanger

Op tweede Pinksterdag ging het ook nog even fout op de A12 bij knooppunt Velperbroek. Daar schaarde een auto met aanhanger aan het einde van de dag waardoor een korte file ontstond. Volgens Omroep GLD raakte er gelukkig niemand gewond.