Prorail gaat de lift in Dieren deze week repareren

Alweer kapotte lift op treinstation Dieren Foto: Robert Goeli
Alweer kapotte lift op treinstation Dieren Foto: Robert Goeli

DIEREN – Goed nieuws voor de mensen die alleen via de lift het treinstation in Dieren kunnen bereiken. Na bijna drie weken gaat Prorail de lift in Dieren repareren. Volgens het bedrijf kon dit niet eerder omdat de schade erg groot is.

De lift naar het perron staat sinds zaterdag 8 juni stil. De lift zou kapot zijn gegaan omdat er regenwater in de aansturing van de lift is gekomen. Prorail denkt dat de lift donderdag weer gerepareerd is.

Prorail: “Op de lange termijn zijn we bezig met aanpassingen aan de lift waardoor schade door water minder snel voorkomt. Reizigers die afhankelijk zijn van de lift voor hun reis kunnen NS klantenservice bellen voor omreisadvies of een taxi.