Fietser met telefoon botst op stilstaand busje in Velp

Fietser met telefoon botst op stilstaand busje in Velp Foto: Martin Slijper
Fietser met telefoon botst op stilstaand busje in Velp Foto: Martin Slijper

VELP – Op de Daalhuizerweg in Velp vond dinsdagmiddag een ongeval plaats. Een fietser raakte daar even na 13:00 uur betrokken bij een ongeluk. Dat gebeurde toen hij met hoge snelheid vanaf garage Jelsma aan de Ringallee richting de beruchte rotonde aan de Arnhemsestraatweg fietste.

Volgens omstanders reed de jongeman met een telefoon in zijn hand en kwam hij in botsing met een stilstaand busje. Direct na het ongeval schoten omstanders te hulp, waarna ambulancepersoneel de verzorging overnam. De fietser liep een flinke snee in zijn hals op die moest worden gehecht.

Door de impact van de botsing brak de fiets van de jongeman in tweeën en ging de achterruit van het busje volledig aan diggelen. De exacte toedracht van het ongeval ter hoogte van De Arnhorst wordt nog onderzocht.

Fietser met telefoon botst op stilstaand busje in Velp – Foto: Martin Slijper