Streeknieuws

Arnhemsestraatweg Rheden afgesloten door asbest

Foto: Pixabay

RHEDEN – Naar aanleiding van de storm in de nacht van dinsdag op woensdag is er op verschillende plaatsen asbest gevonden in het dorp Rheden. Dit is ook het geval op de Arnhemsestraatweg. Daarom is het deel tussen de Groenestraat en de Oranjeweg afgesloten. Verkeersregelaars leiden het verkeer.

Deze werkzaamheden duren zeker nog de hele dag.

Op dit moment zijn de toegangswegen naar de Posbank door de storm ook nog steeds afgesloten door omgevallen bomen en losliggende takken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten