Huisdieren krijgen openluchtbuffet aangeboden in Dieren

Dierendag. Foto: Studio Rheden

– In Dieren wordt zaterdag weer Dierendag gevierd. Het jaarlijkse dierendagbuffet is vanaf 16:00 uur geopend voor alle huisdieren. Huisdieren kunnen zaterdag (8 oktober) gratis aanschuiven op het Callunaplein.

De tafels van dit smakelijke evenement zullen weer mooi gedekt zijn, bloemetjes erbij en allerlei lekkernijen voor de huisdieren. Alle dieren zijn welkom, denk daarbij aan honden, poezen, konijnen en bijvoorbeeld cavia’s. Iedereen is vanaf 15.45 uur welkom, oom mensen die geen huisdieren hebben.

Het jaarlijkse Dierendagbuffet wordt inmiddels al voor de 18e keer georganiseerd door Stichting Dieren met Dieren. Dit keer niet op het parkeerterrein van dierenwinkel van Discus en van Gazelle maar cultureel centrum Theothorne op het Callunaplein in Dieren. Kijk voor meer informatie op de website www.dierenmetdieren.nl.