Dierenaren winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht

Postcode Loterij Miljoenennacht. Foto: Jurgen Jacob Lodder

– Zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6951 JE uit Dieren hebben 1 miljoen euro gewonnen. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de gelukkige winnaars in het Vogelplantsoen met de cheques.

De zes deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 125.000 euro tot 250.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Kim en Juan spelen ieder mee met een lot en winnen beiden 125.000 euro: “Fantastisch. We willen graag nog wat in huis doen, zoals onze kozijnen. En een auto.” Richard wint 250.000 euro: “Nu kan ik een cruise rond de wereld maken.” En André wint 125.000 euro: “We gaan met het hele gezin naar het geboorteland van mijn vrouw in Burundi.”

Uitreiking te zien op televisie

De uitreiking aan de winnaars uit Dieren is te zien in het tv-programma Eén tegen 50 op zondag 11 december vanaf 21.30 uur bij RTL 4.