Wandel door het kerstverhaal

Wandel door het kerstverhaal. Foto: Studio Rheden

– Op kerstavond wordt door vrijwilligers het bekende kerstverhaal uitgespeeld in en rondom het gebouw van de Evangelische Gemeente Dieren (EGD).

Diverse scènes worden uitgespeeld: “Zie hoe Maria de engel Gabriël ontmoet die haar een grote belofte doet, ontdek waarom ze met Jozef op reis ging naar Bethlehem, waarom ze in een stal terecht kwamen, wat de herders op het veld voor iets bijzonders zagen, ontmoet koning Herodes in real life, neem een kijkje bij de pasgeboren Jezus in de kribbe, loop een stukje mee met de wijzen uit het oosten en ontdek dat dit verhaal nog steeds actueel is.”

Het Kerstevent start op de parkeerplaats met ‘koek en zopie’, de wandeling van een half uur wordt gedaan in groepjes. De EGD is te vinden aan de Meester Aalbersestraat 26 Dieren. Het kerstevent is op zaterdag 24 december vanaf 17.00 tot 19.00 uur en geschikt voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op www.egdieren.nl

Wandel door het kerstverhaal – Foto: Studio Rheden