Filmhuis Dieren verder in De Bundel bij Bibliotheek Veluwezoom

Filmzaal. Foto: Marktplaats

– Filmhuis Dieren draait vanaf 2023 niet meer in Theothorne. De eigenaar van Theothorne heeft de schouwburgzaal gesloten. Daarom moest het Filmhuis vanaf op zoek naar een andere locatie.

Filmhuis Dieren heeft op 17 december de laatste voorstelling gegeven. Daarmee kwam een einde aan een periode van 14 jaar Filmhuis in Theothorne. Maar Filmhuis Dieren heeft een nieuwe plek gevonden om films te vertonen.

De Bundel bij Bibliotheek Veluwezoom in Dieren

Filmhuis Dieren vond een alternatieve plekje in De Bundel bij Bibliotheek Veluwezoom in Dieren. Inmiddels zijn er al weer twee films vertoond in de bibliotheek. Helaas is dit alleen geschikt voor kleine vertoningen. Er is plek voor maximaal 50 bezoekers. Daarom blijft het filmhuis zoeken naar een nieuw vast onderkomen.

Zondag 12 februari start het Filmhuis Dieren weer op reguliere basis haar filmvertoningen in de Bundel met een fraaie natuurdocumentaire: “Onder het maaiveld”. Deze vertoning zal ingeleid worden door het IVN en er zal een kleine kramenmarkt zijn met passende informatie. De inloop is vanaf 13.30 uur en de start om 14.00 uur.

Zie ook: Filmhuis Dieren krijgt opnieuw onderdak in Theothorne

Zie ook: Bemiddelingspoging door gemeente Rheden mislukt